Η Κατερίνα Βλαχαντώνη γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα, ειναι παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών. Αποφοίτησε από το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας το 1998, και ειναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Ελλάδος.

 

Κατερίνα ΒλαχαντώνηΚατερίνα ΒλαχαντώνηΚατερίνα Βλαχαντώνη

 

Είναι φυσικοθεραπεύτρια με εξειδίκευση στην αποκατάσταση ώμου και γόνατος. Επίσης έχει εκπαιδευθεί στην θεραπεία της σπονδυλικής στήλης (μέθοδος McKenzie). Ασχολείται επίσης ιδιαίτερα με την αποκατάσταση κακώσεων σε αθλητές καθώς και με προγράμματα μυικής ενδυνάμωσης.

 

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2017 Κατερίνα Βλαχαντώνη

 

Η Κατερίνα Βλαχαντώνη ειναι αθλήτρια δρόμων αντοχής, ενω ασχολείται ερασιτεχνικά και με το αλπικό ski. Το 2014, 2015 , 201620172018 και 2019 κατέχει θέση στους 100 καλύτερους χρόνους γυναικών σε μαραθώνιο αγώνα, ενω εχει συμμετάσχει και σε ορεινούς ημιμαραθώνιους αγώνες όπως το Ziria Sky Race. Μεταξύ αλλων διακρίσεων, ηταν και η πρώτη θέση στην ηλικιακή κατηγορία της στον 1ο τριεθνή Ημιμαραθώνιο Αδριανούπολης (Τουρκία-Ελλάδα-Βουλγαρία) οπως και η πρώτη θέση γενικής κατάταξης γυναικών στον ορεινό Ημιμαραθώνιο Stymphalia lake run 2016. Επίσης υποστηρίζει φυσικοθεραπευτικά αθλητές υπεραποστάσεων όπως ο Σπάρταθλος. Παράλληλα συνεργάζεται με καταξιωμένους προπονητές σε προγράμματα ενδυνάμωσης και αποκατάστασης αθλητών.

 

Κατερίνα ΒλαχαντώνηΚατερίνα ΒλαχαντώνηΚατερίνα ΒλαχαντώνηΚατερίνα Βλαχαντώνη

 

Εχει συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες φυσικοθεραπείας και αθλητιατρικής ενω συνεργάζεται με κορυφαίους ορθοπεδικούς χειρουργούς.

Αρθρογραφεί στην εφημερίδα "Τα Νέα" σε εβδομαδιαία βάση στην στήλη "στα πιτς".

Με την βοήθεια της πολυετούς εμπειρίας της στον χώρο της φυσικοθεραπείας αντιμετωπίζει τα επώδυνα μυοσκελετικά προβλήματα του καθημερινού ανθρώπου προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο.

Απο το 1998 ειναι ιδιοκτήτρια του φυσικοθεραπευτικού κέντρου Biokinesis. Το Κέντρο στεγαζόταν αρχικά στην οδό Υμηττού 14 στον Χολαργό, ενώ από το 2015, στεγάζεται στις νεες του εγκαταστάσεις στην οδο Λ. Μεσογείων 274.

Facebook Επικοινωνία